image
DECIEM: Hylamide

HA Blur

Miniatűr prizmák segítségével elrejti a pórusokat és ráncokat a fény szétszórásával, mintha élő retust kapna bőrünk.
30 ml
darab
elfogyott
Értesítést küldünk amint a termék beérkezik
Értesítést kérek
Euró
4 600 Ft
€ 12,11
€ 12,11
4 600 Ft
Visszalépés
DECIEM: Hylamide
HA Blur

A termékről
Használat
Használat:

Vigyük fel folyékony alapozóra, vagy keverjük össze vele. Smink nélkül is viselhető. Az esetleges púderalapú sminktermékeket a HA Blur után vigyük fel.

Összetevők:

caprylyl methicone, aqua (water), peg-12 dimethicone/ppg-20 crosspolymer, hexamethyldisiloxane, polysilicone-11, cyclopentasiloxane, isodecyl neopentanoate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, cyclomethicone, peg-10 dimethicone, sodium hyaluronate, pseudoalteromonas exopolysaccharides, sodium salicylate, adipic acid/neopentyl glycol crosspolymer, methyl methacrylate/peg/ppg-4/3 methacrylate crosspolymer, tocopherol, acrylamide/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, silica dimethyl silylate, laureth-12, polyacrylate crosspolymer-6, isohexadecane, polysorbate-80, dimethicone, cyclohexasiloxane, cetearyl dimethicone crosspolymer, vp/va copolymer, cyclotetrasiloxane, amodimethicone, hydroxypropyl methylcellulose, citric acid, butylene glycol, hexylene glycol, caprylyl glycol¸ ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, chlorphenesin.

Mostanra már mindenkinek világos, hogy a magazinok modelljei a trükkös retus miatt tűnnek oly tökéletes bőrűnek. A leghatékonyabb retus eszköz a "blur" (életlenítés), ami által olyanná válik a kép, mintha rosszul látnák, a részletek (hibák) eltűnnek. Mivel a környezet éles marad, az agy úgy érzékeli, mintha a bőr tökéletes lenne. Nos, a Hylamide HA Blur ezt az effektet teszi a való életben elérhetővé milliónyi színtelen, áttetsző „prizmával”: a HA Blur-rel az arcbőrünk pórusmentessé, és hibátlanná válik egy csapásra (a külső szemlélőknek). Alternatívája a Hylamide Pore Delete.

DECIEM: Hylamide
Kiejtés

A Hylamide fejlett technológiákat alkalmazó vonal, mely specifikus bőrproblémákat céloz az arcbőr különböző mélységéiben egyszerre hatva. Ezt különböző molekuláris méretű, magas hatóanyag-tartalommal éri el. A Hylamide-nak az azonnali, gyors eredmény az ismérve, míg a NIOD egészségessé kívánja tenni a bőrt, de ennek hosszabb a lefutása. Deciem® márka.

Származás:

Kanada

tinamu ezért szereti

Fejlett technológia
Több mélységekben hat
Gyors eredmény
Modern formulák
Hatóanyagban gazdag
Kedvező ár

elfogyott
Értesítést küldünk amint a termék beérkezik
Értesítést kérek
30 ml
Euró
darab      
4 600 Ft
€ 12,11
€ 12,11
4 600 Ft