image
Isntree

Sensitive Balancing Cleansing Foam

Bőrvédő, hipoallergén arctisztító hab, amely eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket, valamint helyreállítja a bőr sérült védőrétegét.
150 ml
darab
elfogyott
Értesítést küldünk amint a termék beérkezik
Értesítést kérek
Euró
5 200 Ft
€ 13,68
€ 13,68
5 200 Ft
Visszalépés
Isntree
Sensitive Balancing Cleansing Foam

A termékről
Használat
Használat:

Nyomjunk megfelelő mennyiségű habot a tenyerünkbe, majd masszírozzuk a bőrbe, és öblítsük le.

Összetevők:

Water, Sorbitan Olivate, Trehalose, Allantoin, Panthenol, Leucine, Caprylyl Glycol, Glycerin, Potassium Hydroxide, Histidine, Arginine, Betaine, Ceramide NP, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Palmitic Acid, Tyrosine, Myristic Acid, Alanine, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, Methionine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Vincetoxicum Atratum Extract, Lauric Acid, Lauramidopropyl Betaine, 1,2-Hexanediol, Polyquatemium-10

A formula egy szabadalmazott összetevőre, a DERMA-CLERA™-ra épül, amely támogatja a bőr védőrétegét, és még az ázsiai gázló kivonatnál is hatékonyabban nyugtatja az irritált bőrt. A hatféle aminosav komplex bezárja a nedvességet a bőrbe, a betain, allantoin, panthenol és ceramide NP természetes hidratáló faktorok (NMF), amelyek hidratálnak. Az arctisztító erőteljes mélytiszító hatással bír; irritáció nélkül eltávolítja a pórusokban felgyülemlett faggyút és szennyeződéseket.

Isntree

Az Isntree [ejtsd: íszentrí] egy népszerű dél-koreai blogból nőtte ki magát, mely elsőként elemezte ki a kozmetikai termékek összetevőit, és hívta fel a figyelmet a bőrre ártalmas, illetve szükségtelen elemek jelenlétére. Az olvasóktól özönlöttek a kérések, hogy e tiszta elvek mentén készüljenek termékek, így született az azóta többszörösen díjazott, óriási népszerűségű Isntree (IslandxNaturexTree) márka. Állatkísérletmentes, biztonságos formulák.

Származás:

Korea

tinamu ezért szereti

Ártalmas összetevők nélkül
Bőrbarát alkotóelemek
Bőrgyógyászok által tesztelt
Nehézfémre bevizsgált
Kitűnő ár/érték
Többszörösen díjazott

elfogyott
Értesítést küldünk amint a termék beérkezik
Értesítést kérek
150 ml
Euró
darab      
5 200 Ft
€ 13,68
€ 13,68
5 200 Ft