Rouge Bunny Rouge
Silk Aether Duo
Tartós szemhéjfesték duo.
Visszalépés
Rouge Bunny Rouge
Silk Aether Duo

A termékről
Használat
Használat:

A világosabb árnyalatot használjuk highlighterként a belső szemzugoknál és a szemöldökcsontokon! A sötétebb árnyalat kiváló kontúrozásra, vékony rétegben a mélyítővonalra felvíve természetes, mégis drámai hatást érhetünk el vele.

 

Tipp:  A két színt keverhetjük is: az eredmény egy igazán gazdag árnyalat.

 

Összetevők:
CHAMPAGNE-GOLD SHADE : AQUA (WATER), MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ISOPENTYLDIOL, PROPANEDIOL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, GLASS BEADS, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PECTIN, XANTHAN GUM, TIN OXIDE, +/-: CI 77491 (IRON IXIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) / BLACK-BLUE SHADE: AQUA (WATER), SYNTETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, CHARCOAL POWDER, ISOPENTYLDIOL, PROPANEDIOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PECTIN, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, XANTHAN GUM, TIN OXIDE +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)

Romantikus szatén finish és merész metálos hatás: a mesebeli, egzotikus pillangók által inspirált szemhéjfesték duóval többféle, hangulatunkhoz illő megjelenést kreálhatunk a természetestől az igazán extrémig. Méhviaszt tartalmazó, könnyű, habszerű textúrája teszi lehetővé az egyszerű felvitelt, a koffein kivonat pedig serkenti a kollagén és elasztin termelést a bőrben. Az árnyalatok ugyanolyan sokoldalúak, mint maga a textúra.

 

Rouge Bunny Rouge
Kiejtés

A Rouge Bunny Rouge a viktoriánus kor és az orosz cári arisztokrácia eklektikus elegye. Az egyik legihletettebb márka, amivel valaha találkoztunk. A nem mindennapi formulák a rejtélyes Elvarázsolt Kertbe csábítják a vevőket: fellebbentik a fátylat, amely valóságot elválasztja a képzelettől, és bepillantást engednek az örök varázslat világába.

Származás:

Egyesült Királyság

tinamu ezért szereti

Tündérmese Viktóriánus és cári esztétika
Ihletett Fantasztikus textúrák
Ultramodern Úttörő technológiák