image
The Konjac Sponge

Deluxe Duo Travel Pack

Az eredeti fehér, tiszta konnyak szivacs duo arcra és testre, utazáshoz. A legáltalánosabb szivacs: minden bőrtípusra ajánlott.
Visszalépés
The Konjac Sponge
Deluxe Duo Travel Pack

A termékről
Használat
Használat:
Arcra: Használatbavétel előtt mindig öblítsük át. A nedves szivaccsal kis körkörös mozdulatokat végezve masszírozzuk a bőrt (a plusz lemosó használata ekkor opcionális). Legalább két percen át masszírozzuk vele a bőrfelületet.Használat után alaposan öblítsük át a szivacsot, nyomjuk ki belőle a felesleges vizet. Akasszuk hűvös, jól szellőző helyre, hogy megszáradjon (ne hagyjuk a zuhanyzóban). Naponta kétszer biztonságosan használható. 1-3 havonta (vagy ha a szivacs megfárad) cseréljük ki újra.
Testre: Tusfürdővel/szappannal vagy anélkül is, pusztán vízzel használható. Használat után fontos, hogy finoman nyomjuk ki belőle a vizet a két tenyerünk közé szorítva (soha nem gyűrve!). Miután kipréseltük a vizet, egy jól szellőző helyen hagyjuk kiszáradni. Soha ne hagyjuk vízben ázva. Körülbelül kéthavonta cseréljük le a szivacsot.

A konnyak szivacs 100%-ban természetes kígyópálma rostból készül. Ázsiában terem nagy magasságban, ezért rendkívül tiszta, szennyezőanyag-mentes. A szivacs egyedi hálószerű felépítése gyengéd masszírozó hatást fejt ki, serkenti a véráramlást, az új sejtek növekedését. Mélyen kitisztítja a pórusokat, eltávolítva a szennyeződést, a fölösleges zsírt, baktériumokat és mitesszereket.

A hathullámos testszivacs gyengéden radírozza a bőrt, megnyugtatja és megtisztítja. Megszabadít az elhalt hámsejtektől, a pattanások, a benőtt szőrszálak ellen dolgozik, és általánosságban kitűnően karbantartja a bőrt. Ami így sima és puha marad, feszülésérzet és szárazság nélkül.

 
 

The Konjac Sponge
Kiejtés

Nemzetközi bestseller. Japánban egy évszázad óta használt konnyak szivacs a bőrtisztítás legtisztább módját nyújtja. Egyszerű, hatékony, természetes mélytisztítás reggel és este. Gyengéden radíroz, masszíroz, stimulálja a véráramlást és serkenti az új sejtek növekedését. Használatával a bőr tiszta és üde marad. Az egyetlen, EU-ban mikrobiológiailag vizsgált konnyakszivacs-márka.

Származás:

Egyesült Királyság

tinamu ezért szereti

Rendkívül tiszta Szennyezőanyag-mentes
Egyszerű és hatékony
Napi mélytisztítás
Évszázados tapasztalat Japán szépségtermék
Gazdaságos termék Kéthavonta elég cserélni